Earth Hour – 28 mars

På lördag är det dags för Earth Hour! Mellan kl 20.30 och 21.30 svensk tid kommer folk världen över att släcka sina lampor. Över 1 850 städer i över 80 länder har anmält sig till Earth Hour. Det är mäktigt. Flera svenska företag deltar, bland annat har Arla just nu svarta möjlkpaket för att påminna om eventet, och på Telenor i Malmö kommer de anställda att få med sig ljus hem på fredageftermiddagen. Många förebereder också mörkerfester och andra jippon. Vill du också fira Earth Hour kan du gå in på WWFs sida för lite tips. Där kan du också anmäla att du ska vara med och släcka ljuset.

Enligt MinPlanet.se hoppas WWF att Earth Hour med folkets hjälp ska kunna få världens politiker att förhandla fram ett starkt klimatavtal på FNs klimatkonferens i Köpenhamn i december 2009. Så ta chansen att vara med om något stort och globalt och som dessutom kan göra avtryc k i politiken!

Hur ska du fira Eart Hour? Själv kommer jag att vara på födelsedagsfirande så det blir nog middag till levande ljus … mysigt!

arla_earth_hour

Annonser

One response to “Earth Hour – 28 mars

  1. Pingback: Earth Hour 2011 | Trädkramaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s