T som i tröja

T-shirts är populärare än någonsin och det finns mängder att välja på där ute, men väldigt få är miljövänliga. Därför kommer här några tips på snygga ekologiska tröjor. Det är bara att välja och vraka!

YoGo har budskaps-t-shirts i ekologisk bomull och bambu. Cirka hälften av deras tröjor är ekologiska samtidigt som de är snygga och vill du uttrycka dina ekoåsikter, perfekta! De har också kläder till barn. Blir du sugen att klicka hem en tröja får du betala runt 300 kr.

One too many t-shirts har stilrena ekologiska tröjor med mängder av motiv. Några av tröjorna har miljötema men de flesta har olika figurer och bilder. Tröjorna kostar från 259 kr.

Katharine Hamnett har trendiga budskapskläder med texter som ”CHOOSE LIFE” och ”SAVE THE WORLD”. Trycket är vattenbaserat och miljövänligt och dessutom används ekologisk bomull. Riktigt snygga och priset hamnar på strax under 500 kr, men med frakt blir det närmare 800 kr. Bor du i Stockholm kan du även kika in på Ekovaruhuset där tröjorna också säljs. I Malmö hittar du dem på Factory (Gustav Adolfs torg 41) och i Göteborg på Grace (Kyrkogatan 3).

Fabekko blev jag lite småkär i. Här kan du hitta tröjor i ekologisk bomull och bambu med härliga färgglada motiv. Tröjor man blir glad av. Priset är också glädjande …
249 kr.

All Good Clothing kan du köpa streetwear  i ekologisk bomull. De har ett stort sortiment för killar men även tjejer kan hitta några godbitar. En t-shirt kostar mellan 200 och 300 kr.

t-shirts1

Annonser

2 responses to “T som i tröja

  1. Pingback: Red Robot – ekologisk streetware « Trädkramaren

  2. Pingback: Klart far ska ha eko! | Trädkramaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s