Sugen på en halv flaska vatten?

En annan variant av One for One är ½ Bottle Project där du köper en halv flaska vatten eller läsk och den andra halvan går till någon som själv inte har råd att köpa vatten. Du betalar alltså fullt pris för en halv flaska, men donerar å andra sidan den andra halvan till någon som verkligen behöver den. Återigen är idén genialisk eftersom du inte behöver göra annat än bli törstig och genom att köpa en flaska av de företag som deltar i projektet, ändå göra en stor skillnad.

Tyvärr hittar jag ingen information om projektet är igång eller om det kommer att startas upp, men jag hoppas verkligen att det realiseras!

half

Annonser

3 responses to “Sugen på en halv flaska vatten?

  1. Vilka värderingar står det här företaget för _egentligen_?

    nae, använd kranvatten och ge en hel flaska till de som håller på att törsta ihjäl istället! Det här är bara ett sätt att kränga loss mer saker som vi inte behöver.

  2. ha ha … ja kranvatten är definitivt bättre än köpevatten! Fast jag gillar ändå konceptet att göra något för miljön eller andra samtidigt som du ändå skulle ha köpt den där flaskan. Mer kreativa lösningar tack!

  3. Bra idé, man får hoppas att företaget ”levererar det de förespråkar”!
    SV: HMs påslakan är verkligen snygga. Men varför finns det inga ekologiska bruna? Jag är på jakt efter chokladbruna påslakan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s