Inte utan mitt kaffe

Oj oj vad många som är intresserade av hålla sitt kaffe (eller valfri dryck) varmt. Så för att göra dig nöjd kommer här lite fler tips på termosmuggar!

Det första tipset kommer från Alladin och består av återvunnen plast och finns i flera färgglada varianter. Även mugg nummer två kommer från Alladin och har det bekanta uttrycket ”I’m not a paper cup” tryckt på sidan. Alladin som jag skrivit om tidigare, kommer snart att sälja sina produkter i Sverige på Designtorget och på Travel Heroes. Kan du inte vänta till dess hittar du deras sortiment på deras tyska webbshop, så är tyskan inget problem för dig är det ett alternativ.

Det andra tipset kommer från Contigo. Muggen består av rostfritt stål och har ett vacum-superlock vilket betyder att spilla aldrig kommer att finnas i ditt vokabulär mer. Dessutom är muggen fri från BPA (läs mer om detta här) och finns i fem härliga färger. Min favorit är lila! Tyvärr går det inte att beställa den via deras egen sida men den finns som tur är på Amazon och kostar runt 180 kr inklusive frakt.

Läs om fler termosmuggar i tidigare inlägg: Termosmugg, Håll ditt kaffe varmt

Annonser

6 svar till “Inte utan mitt kaffe

  1. Och hur beställer du från amazon? Jag har försökt nu några gånger men inte blir det några muggar för min del inte….

  2. Åh nej du har rätt! Amerikanska Amazon skickar inte vissa saker till Europa, har något att göra med garanti. Men den finns även på brittiska Amazon, fast inte i lila då ;( Här är adressen dit: http://www.amazon.co.uk/PAIR-2pcs-Stainless-Insulated-leak-proof/dp/B002Y6FZUS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=garden&qid=1260269226&sr=8-1

  3. Ping: Mer värmande muggar « Trädkramaren

  4. Jag har hittat en annan sida som levererar Contigo-muggen till Sverige: http://www.fenigo.com/ContigoAutosealTumblers.htm

    Oh … den lila är så fin!

  5. Ping: Micron – vän eller fiende?! | Trädkramaren

  6. Ping: Ecookie – miljövänlig och ätbar tesked | Trädkramaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s