Klimatvänligt julbord

Spetsa nu öronen alla Stockholmare … den 7-8 december kan du som bor i Stockholm med omnejd (eller du som kan tänka dig att åka dit, helst med tåg!) gå på ett klimatvänligt och helvegetariskt julbord.

Julbordet kommer innehålla både sill, julskinka, köttbullar och Janssons frestelse, men gjorda av ekologiska och vegetabiliska produkter. Det kommer även att finnas ett stort utbud av nya rätter, som t.ex spenat- och hirsbiffar, paprikadolmar, börek och fylld aubergine. Det blir även underhållning med jazzmusikern, skådespelaren och miljökämpen Anders Linder, som gör vuxencabarén “Full fart mot jorden…!”. Läs mer om julbordet på deras hemsida eller via deras Facebook-grupp.

Låter gott och spännande. Jag är i sanningens namn inte särskilt förtjust i traditionella julbord, utan hade föredragit detta. Men tyvärr är jag inte i Stockholm de dagarna, eller några andra dagar för den delen. Men än har jag faktiskt inte blivit inbjuden för ett julbord, men jag gissar att vi kommer att ha ett via jobbet. Ska tipsa om ett vegetariskt alternativ.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s