Smörj in dig med djup hudkräm

Om du badar mycket på sommaren kan saltvattnet och solen lätt torka ut huden så en bra (och giftfri) hudkräm är bra att ha nära till hands. Nu har det inte blivit mycket badande hittills, men snart så … så fort vattnet inte fryser tårna till is, så ska jag doppa mig för första gången i år. 

För ett tag sedan hittade jag ett nytt märke som verkar lovande. Det heter Deep Steep och har bland annat hudkräm, tvål, scrub och body butter. Och innehåller förstås inga parabener, mineraloljor eller andra tveksamma kemiska ämnen. Dessutom är många av produkterna ekologiska, dock  hittar jag inte vilken typ av märkning de har, om de har en godkänd märkning över huvud taget.

Förpackningarna är supersöta och du kan välja mellan fem olika dofter på krämerna. Du hittar Deep Steep och andra ekologiska samt giftfria produkter, på Indulge.se. Om jag inte redan haft en hudkräm i badrumsskåpet så hade jag gärna testat en av dessa. Någon som har provat och vill dela med sig?

Läs också Tjusig ekohudvård, Äntligen miljömärkt hos Body Shop, Ansiktskrämer, Estelle & Thild, Giftiga krämerDr Hauschka.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s